Zinkencup: Vindafjord og OFK til topps

Årets utgave av Zinken Cup er over. Søndag var det duket for jenter og gutter 15/16 år. Det ble en jevn avslutning på det hele.

1.5.2011

Meget bra deltakelse i jenteklassen i år. 3 puljer og 12 lag skulle kjempe om gullet. Granvin meldte forfall, men Tyssedal sitt 97 lag stilte velvillig opp på kort varsel.

I finalen var det tilslutt Trio Røen og Vindafjord Il som stod på hver sin side av banen. Et Vindafjord som i innledende runder viste godt samspill og fin fotball slo ut Røldal i semien. Trio tok seg til finalen etter straffekonk mot OFK rød.

Finalen ble tett og jevn, og spillet bølget frem og tilbake kampen igjennom. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2,2-3,3-3 Spillemessig overtak til jentene fra Vindafjord, men Trio slo tilbake på rein innsats gang på gang. Og det var vel greit at det stod 3-3 og uavgjort når sluttsignalet lød. Dermed skulle det avgjøres på straffespark. Her var det tilslutt Vindafjord som kom seirende ut av det og tok seieren.

I gutteklassen var det også god påmelding. Som i jenteklassen var det 12 lag til start.

Finalen ble en kopi av fjorårets. OFK svart 95 mot Ølen IL. Sistnevnte slo ut OFK rød 96 i semien, mens hjemmelaget sørget for Harding exit i den andre semien.

Også denne finalen ble uhyre spennende. OFK tok tidlig ledelsen, men Ølen slo tilbake og snudde det hele til sin fordel. Men OFK gav ikke opp, og fikk utligningen et par minutter før full tid. Dermed gikk også denne finalen til straffespark.

En god OFK keeper redder to av tre, mens OFK setter sine to forsøk og vinner over Ølen for andre året på rad.

OFK svart 95 vinnere av guttklassen

Takk til alle tilreisende lag som i år var med på å løfte turneringen til gode gamle høyder.

Takke til alle som bidrog i sekreteriat og kiosk, og ikke minst til cup komite`en som gjør en fremdragende jobb!

Resultater og flere bilder kommer mandag/tirsdag!