J13: Trio-Odda

Etter en flott start på sesongen med 13-0 seier mot Trott for en uke siden var det klart for by kamp søndag 29. april.

30.4.2012

J99: Tap mot Trio

I flott solskinn på kunstgressbanen på Husnes var det hjemmelaget som kom best i gang.  Oddalaget ble presset bakover og klarte ikke komme ut av eget forsvar de første minuttene av kampen.

Og etter bare 5 minutter resulterer dette i det første målet. Upresset på 18 meter fra målet får en Triospiller all verdens tid til å fyre av, og skuddet er vanskelig å ta for Maren Eline i målet.

Der og da tenker jeg at dette kan bli riktig stygge sifre.

Men jentene fra Odda jobber seg inn i kampen, og det blir vanskeligere for Trio å komme seg gjennom forsvaret.  Visittene på hjemmelagets banehalvdel blir hyppigere, og når Odda har innkast på venstresiden får Sigrid Walle ballen og stusser den videre til Lena Frøystein som legger inn til Kristin Hagen foran målet.  Det er et såkalt ferdigscoret mål som Kristin bredsider i mål, og det er 1-1!

Det er ikke ufortjent etter at bortelaget har kommet mer og mer med.

Men etter 30 minutter viser en Triospiller at de kan skyte fra distanse. Spilleren får stå alene på 14 meter og dundrer ballen i mål, den er helt umulig å redde for Maren Eline.

Bare 2 minutter etter øker de ledelsen til 3-1. Spissen får en langpasning og selv om Elin Fadnes nesten klarer å sparke ballen vekk i løpsduellen klarer spissen å tuppe ballen forbi en korrekt utrusende keeper.

Det siste målet føltes litt urettferdig, men i det store og hele er det greit at Trio går til pause med ledelse.

I andre omgang er stillingskrig på midtbanen, ingen av lagene skaper de store farlighetene foran mål. Innsatsen til Oddajentene er det ikke noe å si på, men lagdelene må lære seg å jobbe bedre sammen. Det er vanskelig å komme seg ut av forsvar når det er for stor avstand mellom lagdelene.

De gangene jentene våre klarer å etablere spill på motstanders banehalvdel klarer de å klore seg fast noen trekk.

Men altfor ofte går klareringene til Oddajentene rett til motspillere og da kommer angrepet i retur med en gang.

Rett før slutt fastsettes sluttresultatet til 4-1 av Trio.

Fortjent seier, men Oddajentene skal være i stand til å gi enda bedre motstand når Trio kommer på besøk i Odda.

Trener Marianne Lekve hadde egentlig fri på grunn av konfirmasjon, men dukket opp på Husnes likevel.  Og hadde med seg hele det fotballinteresserte Lekve/Hemstad slekten!  Dermed hadde Odda støtte fra tribunen også !

Referent Kåre Frøystein