J14: Endelig tok vi skalpen på Vard

Endelig heimakamp og det mot serieleder Vard som ikke har tapt en eneste kamp denne sesongen. I kveld skulle dette gjøres noe med, og slik gikk det også!

17.10.2012

Glade jenter etter seieren!

Jentene har forberedt seg til denne kampen i lengre tid og det har vært pratet på trening om at denne kampen skulle vinnes. Vi visste vi kom til å møte ett sterkt Vard lag som ikke legger noe immelom i en eneste duell.  Vi valgte å legge om litt på spillestilen med en 4-5-1 formasjon der vi skulle vinne midtbane krigen. Det viste seg at taktikken slo til. De første minuttene kommer vi til flere farlige målsjanser med mye fint spill og ikke minst så vinner vi mange dueller. Kristin Hagen aleine på topp river og sliter i Vard forsvaret og vi får ett frispark ca.25 meter fra mål. Karoline tar ansvar og fyrer ballen i mål. Ei skikkkelig perle. 1-0. Kampen jevner seg ut og det blir litt stillingskrig og mye hard jobbing, spesielt de fem på midten jobber knallhardt. Så litt klabb og babb i di bakre rekker og Vard reduserer til 1-1. Resultatet holder seg til pause.


Jentene beholder humøret og er sikker på at dette skal vi klare. Andre omgang starter litt som den første, mye fint spill og iherdig innsats fra alle jentene og Hannah bakerst er solid. Vi legger om til to spisser og resultatet kommer umiddelbart. Marte som har jobbet opp og ned fra sin høyreback finner Karoline, som igjen finner Kristin Jennson på bakerste stolpe og "pang" 2-1. Det blir knallhard jobbing men jentene rir av stormen på slutten og vinner fortjent. Dette var en seier som smakte utrolig godt og vi er nå for alvor med i toppen av 1.divisjon.


Vanskelig å trekke fram banens beste da alle sammen jobber knallhardt for hverandre og står på til dommeren blåser men må berømme Karoline S. og Kristin P. som legger ned mange kilometer på midten og kriger i hver eneste duell.

Fornøyde trenere gratulerer alle jentene med super innsats, det er bare å ta av seg "lua".

Må også berømme publikum som hadde møtt opp i ett antall som sjøl A laget kan være misunnelig på!!!

Jentene har en seriekamp igjen, den går mot Haugar den 7. november. Vard har 3 kamper igjen, og må avgi poeng her for at vi skal holde liv i drømmen om seriemesterskapet.  Vi gir ikke opp!!

Ref: Tore (ikkje han på sporet, men han andre)

Relaterte linker