J14 feiret KM sølvet

Forus&Gausel ble hakket vassere i dag. Men når skuffelsen var lagt seg tok kaptein Celine fram champisen.

12.11.2012

Forus & Gausel - OFK 3-1 (2-0)

Det ble aldri den store spenningen i lørdagens KM finalen mellom de to puljevinnerene i den øverste divisjonen i Rogaland. Forus & Gausel (FG) var klart best i dag.

Kampen startet imidlertid godt for oss, vi kommer til et par avslutninger men uten at det gir uttelling i målprotokollen. FG tar etterhvert over med klarer ikke å spille seg til de aller store sjansene. 1-0 kommer etter en corner. Den presise foten til midbanedirigenten til FG slår en perfekt corner. Ballen går mellom vår jente på 1. stolpe og stolpen, via en uheldig Celine. Slikt skjer.

Sekunder før pause mister vi ballen nær egen 16. meter, slurvete pasninger straffer seg mot slike lag. Innlegget stusset inn til 2-0.

Andre omgang fortsetter som den første. FG er det førende laget og spiller feiende flott fotball. Vi bli løpende i mellom og vinner ikke 2. ballene. 3-0 kommer midtveis i omgangen, vi kommer ikke opp i skuddet og ballen suser i mål.

Vi får et trøstemål 5 minutter før slutt, Kristin EJ er presis og finner Sigrid på bakerste. Hun er som vanlig sikker i slike situasjoner og setter inn reduseringen

I dag var det ikke vår dag. Vi var for passive og taklet ikke det tøffe presset til FG.  En febersyk Hannah i målet leverte flere feberredninger i dag og er vår beste. Jentene får ta med seg lærdom og leve på opplevelsen. Innmarsj, fulle tribuner og stor stemning.

Vi takker alle som har fulgt oss i år, det har vært en knallsesong og vi er stolte av det vi og jentene har prestert denne sesongen

Jarle & Tore

 

bilde2

Sigrid putter

 

Relaterte linker

Bilde 1 bilde2 Sigrid putter bilde 3 bilde 4 bilde 5 bilde 6 bilde 7 bilde 8 bilde 9