J14: S E R I E M E S T E R 2012

Utgangspunktet var enkelt. Vard måtte avgi poeng, vi måtte vinne mot Haugar. Slik gikk det også, og jentene avsluttet serien med stil.

7.11.2012

Kampen åpner i ett voldsomt tempo og sjanser til begge lag. Det er vi som setter første målet med fint kombinasjons spill på høyre siden mellom Karoline og May. Karoline banker ballen i mål fra 16 meter. 1-0. 2-0 like etter med Amalie som kommer seg løs på venstre sida og banker ballen i mål. Etter dette overtar jentene mer og mer mot ett litt skadeskutt Haugar lag som stilte med kun en reserve. 3-0 ved Sigrid Moldekleiv som blir spilt fint igjennom og er sikker aleina med keeper. Stillingen står til pause.

Etter pause fortsetter vi å holde trykket og Karoline øker til 4-0. Vi slipper bomben om at Stord har slått Vard på deres hjemme bane og seriemesterskap er i boks dersom resultatet står seg. Det fikk jentene til virkelig å løfte seg. Spiller "sexy football" etter dette. Ballen går fint mellom jentene og vi kommer rundt på kantene med flotte innlegg. Lufta ut av Haugar jentene som har kjempa imot lenge og iherdig men kan ikke forhindre at målene renner inn bak en litt uheldig reserve keeper i Haugar buret. 5-0 Amalie, 6-0, Kristin H 7-0 Amalie, 8-0 Karoline, 9-0 Kristin EJ og 10 -0 kommer fra midtstopper Thea Louise Patterson med en klarering fra 50 meter som spretter over keeper og i mål. Haugar reduserer på straffe like før slutt og får ett fortjent trøste mål! Super laginnsats og en moral som går langt utpå drakta.

Gratulerer med en fantastisk sesong jenter. Utrolig stolte og fornøyde trenere takker nok en gang, for en herlig gjeng dåkke er!!!

Nå venter Forus&Gausel i kretsmesterskapet på lørdag. Vi skal til Stavanger og gi de skikkelig kamp!!! Nok en gang gratulerer.

Takk.

Tore, Jarle og Monica

Relaterte linker