Jr. dame: Bare nesten for det unge mannskapet

Junior damene samlet sammen det di hadde av tilgjengelige spiller og reiste til Stord med 10 spillere! Heldigvis er Jenter 98 på Stord og spiller kamp. Der stiller 5 jenter sporty opp og kjører en dobbel kamp.

15.10.2012

Jentene åpner friskt og får en tidlig scoring ved Stine Reime Knudsen. Det blir mye kriging og lite spill. Og litt i mot spillets gang er Stine Reime frampå med ett tå skudd og 2-0. Stord kommer mer med i kampen da våre jenter begynner å bli slitne og reduserer til 2-1 rett før pause. Vi legger om litt på spillestil og jentene finner mer roen i starten av andre omgang. Det er tendenser til fint spill og vi kommer rundt på kant med Stine Bjørkevoll gang på gang men dessverre ingen utelling på sjansene. Så får vi Sylvia i mål skadet og en sporty Kristin Jensson (!) plukker opp hanskene. Flere skader følger og det er duket for to debutter. Først kommer Kristin Hagen innpå banen(født i 1999) og viser seg fram umiddelbart med sin enorme fart og innsats. Denne jenta kommer til å bli god. Stord kommer litt mer med i kampen igjen etter nok en skade denne gang på Amalie som bæres av banen. Og like etter må vikar keeper Jensson plukke en ball ut av mål. 2-2. Så kommer dagens høydepunkt, Marianne Lekve som er en trofast sliter byttes ut med Siri Lekve(født 1999). Og at datteren har arvet sin mors fotball egenskaper er det ingen tvil om. God teknikk og ett klokt fotballhode som Odda kommer til å dra nytte av framover. Skulle ikke forundre meg om mor og datter spiller side om side ved en seinere anledning for Marianne har mange gode år igjen som fotballspiller.
Stor takk til Karoline S, Kristin J, Kristin H, Amalie F og Siri L. som stiller opp og spiller to kamper på rad. Det er 150 minutter med fotball det!! Det står det respekt av.

Det er to seriekamper igjen for jr. dame. Med seier her er det fortsatt håp om å vinne pulja.

Ref: Tore, Super reserve coach

Relaterte linker