Jr.herrer: Odda FK- Nord

OFK var laget som skulle klare å stoppe Nord sin seiersrekke. Før gårsdagens kamp i Tyssedal hadde Nord spilt 6 kamper og hadde bekvemmelige 18 poeng. Ikke et eneste poeng hadde de gitt fra seg, og de var selvsagt suverene ledere av serien.

6.6.2012

Foto: Bjarte setter inn 2-0 på straffe (Ove Aase)

Men dette ville OFK Juniorene gjøre noe med, og i går stod de opp og viste sin klasse. Helt fra start tok OFK tak i kampen, her skulle ingenting gis ved dørene. Etter 20 min klemte Sondov Stueland til fra over 20 meter. Keeper strakk seg så lang han var, men kun for å høre susen av ballen på vei mot nettmaskene, 1-0. Fem minutter senere fikk Odda straffe, Øystein Jacobsen blei felt like innenfor 16-meteren, og Bjarte Brekke scoret sikkert fra 11-meteren, 2-0. På slutten av omgangen begynte det å tære på kreftene til Odda guttene, og etter 40 min kom reduseringen, 1-2. Ikke nok med det, 1 minutt før pause kom neste, 2-2. Litt surt, for Odda hadde fortjent en ledelse ved halvtid.

Odda starter andre omgang friskt, og viser at de absolutt ikke har resignert. Etter 55 min gjør Bjarte Brekke sin andre scoring for dagen, 3-2 til OFK. Og det fortsatte i samme spor, 65 minutter; Behzad Nazari øker til 4-2, det er jubel i Tyssedal, kan dette holde helt inn? Men Nord svarer raskt, bare to minutter senere reduserer de til 4-3. Det er mye tid igjen, og her kan alt skje. Våre gutter begynner å bli slitne, men kjemper heroisk. Men med kun 5 minutter igjen kommer dessverre utligningen, 4-4. Det blir noen spennende sluttminutter, hvor begge lag har store sjanser, men det hele ender 4-4. En flott kamp av Juniorene, som altså var det første laget som klarte å ta poeng i fra Nord i år.

Ove Aase