NC dag 3: 3 lag klar for A-sluttspill

Da er dagens OFK kamper unnagjort. Sjekk her hvordan det gikk

5.8.2012

G14: OFK - Djerv 1919, 1-6
Laget var allerede klar for a-sluttspill og valgte å la alle få rikelig med spilletid i dagens kamp. De spiller også mot Djerv 1919 i serien, så de kjenner hverandre godt. OFK tar riktignok ledelsen, men etter det er det Djerv 1919 som fører kampen og vinner fortjent 6-1. Laget spiller 1/64 finale i morgen kl. 10:00. Motstander er ikke avklart enda.

J14: Store Bergan - OFK 0-3

Jentene måtte vinne kampen for å sikre a-sluttspill. Gårsdagens flaue forestilling var glemt og det var et heltent OFK som gikk ut i 100 i dag. Sliter med uttelling i første omgang mens det i andre løsner skikkelig. Første er det Sigrid som noe heldig setter inn 1-0 på det som skulle være et innlegg. Like etter er det Kristin EJ som etter corner dobler ledelsen. Amalie fastsetter sluttresultatet til 3-0 og vi ble med det vinnere av pulja. Da venter 1/16 finale i morgen ettermiddag. Motstander er ikke avklart enda.

G16-2: Brevik - OFK 3-1

Skulle enderlig oppturen komme for 15 åringene til OFK? Kampen er jevnspilt og det er Brevik som tar ledelsen tidlig i kampen. Like etter er Håkon Valvik på pletter og utligner etter at Brevik fomler i eget forsvar. 1-1 står seg til pause. I andre omgang er det Brevik som skaper sjanser og får uttelling 6 minutter før full tid. De scorer ytterligere slik at Odda gutta havner sist i sin pulje. Uansett kjempe innsats i dagens kamp! Nå møter de Kolvereidi 1/64 finalen i B-sluttspillet i morgen tidlig.

G97: Espen chipper

Odda G16 1 mot Nordstrand

Tirsdag 31.7 på bane 7 på Ekeberg

Så var det klart for siste kampen i gruppespillet. Forutsetningen før kampen er grei: Bare seier er  godt nok for å komme til A-sluttspillet. Nordstrand og Surnadal endte uavgjort 1-1 i går, og da har begge lagene 4 poeng mens vi har 3.

Guttene har spilt to gode kamper og er tent også før denne. Men det skulle vi ikke tro det første minuttet, for det er tafatt duellspill og lite press på ballfører. Det ender like godt med en Nordstrand scoring etter 2 minutter.

Men etter dette er det Oddas kamp. Allerede minuttet etter er det  Fredrik Andersson som utligner. Keeperen til Nordstrand er uheldig da det løse skuddet går mellom bena og inn i mål.

Ikke mange minuttene etter er det Erik Tjelle som kan bredside ballen i mål etter at Kristoff Hennig har kommet seg til linjen og legger inn.

Nå er det bare ett lag på banen og Odda presser på for flere scoringer.

Etter 13 minutter starter Erik Tjelle med en crosspasning over til Julian Brekke. Han kjemper seg ned til dødlinjen og legger inn. Av alle er det Kristian Ohma som header ballen i mål på bakerste stolpe! Kristian er en god fotballspiller, men oddsen på at han scorte med hodet hadde vært diger !

I denne perioden spiller Odda så godt at motstanderne begynner å kjefte på hvaerandre, og det er alltid et godt tegn.

I pausen påpeker Steinar Paulsen at selv om guttene har dominert kampen må de bli flinkere til å bruke hele banebredden og holde seg til krittet.

I andre omgang roer det seg litt ned, men flere gode forsøk blir det likevel. Ett av dem er når Per Patterson legger et frispark inn i feltet. Her er Endre Frøystein på bakerste stolpe og får til en heading men kommer ikke skikkelig over ballen som ender en meter over.

I det 18. minuttet av andre omgang spiller Kristian Ohma en stikker til Kristoff. Han benytter seg av sin ekstreme fart og avanserer forbi midtsopperen. Men fremdeles er keeperen igjen, Kristoff er uredd og klarer på forunderlig vis å få ballen med seg forbi og kan legge ballen i tomt mål. Et skikkelig goalgettermål!

Kampen ender opp med resultat 4-1 etter nok en god kamp av Odda G96. Nå er det klart for 64.dels finale i morgen tidlig kl. 0900. I skrivende stund er ikke motstander klar ennå.

Referent Kåre Frøystein.

Kampfakta: