Zinken Cup 2012

Årets utgave av Zinken Cup er over. Totalt 49 lag var påmeldt til cupen. Lørdag var smågutter og småjenter i aksjon, mens gutte- og jenteklassen gikk av stabelen på søndag.

10.4.2012

Lørdag 11.02

Småjenter 98-99 (SMJ)

12 lag var påmeldte i denne klassen. Lagene ble delt i to puljer, en SMJ 98 og en SMJ99. De fire beste lagene i hver pulje gikk videre til kvartfinalen. Som annonsert på forhånd, ble det kjørt årsrene klasser frem til finalen.

Sluttspillet for SMJ 98

I den første kvartfinalen for SMJ 98, møttes Odda 1 og Nord 1. Hjemmelaget vant kampen med 3-0, og gikk greit videre til semifinale.

Kvartfinale nr 2 ble spilt mellom Odda 3 og Odda 2. Odda 3 dro i land en 1-0 seier, og dermed var to Odda-lag klare for semifinale.

Semifinalen endte med 2-0 seier til Odda 1, som med seier i semifinalen ble det beste laget i klassen SMJ 98.

Sluttspillet for SMJ 99

Den første kvartfinalen i denne puljen ble spilt mellom Odda Blå - Harding Kvit. Bortelaget stakk av med den første semifinaleplassen etter en 3-1 seier.

Rosendal T.L - Harding Grønn spilte den andre kvartfinalen i SMJ 99. Harding Grønn vant kampen 1-0, og skulle dermed møte Harding Kvit i semifinalen.

Harding Grønn stod igjen som det beste laget i klassen SMJ 99 etter 3-1 seier i semifinalen. I finalen ventet Odda 1 fra gruppen SMJ 98. Harding Grønn fikk som ventet en tøff oppgave i finalen. Odda 1 hadde full kontroll på kampen, og vant kampen med sifrene 8-0.

Vinnere SMJ 98/99

Vinnere SMJ 98.

Bak f.v: Marthe Sekse, Amalie Fedje, Ingvild E. Sæterdal,

Foran f.v: Karoline Seljestad, Hannah Holsen, Anna Tupsjøen

Smågutt 98-99 (SMG)

I denne klassen var det påmeldt 15 lag. Lagene ble fordelt på en pulje for SMG 98, og to for SMG 99.

Sluttspillet for SMG 98

Etter mye fint spill, flotte mål og god innsats, var fire lag klare for semifinale i SMG 98. OFK 1 skulle møte Solnut 2 i den første. Denne kampen ble dramatisk. Solnut ledet 2-1 til det stod ti sekunder igjen på klokken. Hjemmelaget utlignet da til 2-2. Ettersom det stod uavgjort på antall cornere, måtte kampen avgjøres på loddtrekning. OFK 1 trakk det lengste strået, og var klare for finale!

I den andre semifinalen møttes Voss Grønn og OFK 3, hvor OFK 3 vant 2-0.

Odda hadde dermed to lag i finalen. Her var OFK 1 det sterkeste laget, og vant kampen med 4-0.

Nr 1 og nr 2 SMG98

Fellesbilde for 1. og 2.plass - SMG 98

Sluttspillet for SMG 99

I den første semifinalen i klassen SMG 99, skulle Rosendal Hvit møte Odda Grønn. Rosendal Hvit hadde slått Odda Blå 6-1 i kvartfinalen, mens Odda Grønn hadde slått ut Odda Kvit med 2-1.

Rosendal Hvit ble dessverre for sterke i semifinalen, og kamptavlen viste 3-0 til Rosendal ved kampslutt.

I den andre semifinalen skulle Odda Rød møte Rosendal Svart. Odda Rød hadde i forrige kamp sikret seg en 3-2 seier mot Røldal i en tett og jevn kamp. Rosendal Svart hadde slått ut Harding med 4-0 i sin kvartfinale.

Odda Rød hadde god kontroll på semifinalen, viste mye godt spill og vant kampen 4-0.

I finalen var det klart for Rosendal Kvit - Odda Rød. Etter en jevn og tett kamp, var det til slutt Rosendal Hvit som stod igjen som vinnere av klassen SMG 99. Sluttresultatet ble 2-1.

Vinnere SMG 99

Rosendal vinner klassen SMG 99

SØNDAG 12.02

Gutter 16

Totalt 16 lag var påmeldte i denne klassen. Lagene ble fordelt i fire puljer á fire lag. De to beste fra hver pulje gikk videre til kvartfinale.

Etter mye flott spill, harde dueller og et fartsfylt gruppespill, stod det etter hvert fire lag igjen i semifinale. Rosendal 1 - Harding 1 i den første. Harding ble for sterke, og vant kampen 2-0.

Odda Rød møtte Trio Alfa i den andre semien. En spennende kamp ble vunnet av Trio Alfa, som med seier 3-2 var klare for finale.

I en meget spennende og dramatisk finale, var det Harding 1 som kunne juble til slutt. De vant kampen 4-3 mot et hardtkjempende Trio Alfa.

Vinnere G16

Vinnere G16- Bak f.v: Stig Hope, Laurell Nziza, Philippe Nziza, Hans Olav Meling, Kristian Meling, Sigbjørn Sleire

Foran f.v: Andreas Hope, Erlend Hope, Jarle B. Sleire, Runar Lutro

Jenter 16

6 lag var påmeldte i denne klassen. Alle lagene ble plassert i samme pulje. De fire beste gikk direkte til semifinale.

Etter at gruppespillet var ferdigspilt og poengene var talt opp, stod det altså fire lag i semifinale. Den første skulle spilles mellom Trio - OFK Rød. Trio ble for sterke, og vant kampen 3-1. Den siste finaleplassen skulle OFK Blå og Harding 2 spille om. OFK Blå vant denne kampen 1-0.

Finalen mellom Trio og OFK Blå gikk av stabelen 19.30 søndags kveld. Trio var det beste laget, og vant kampen 3-1.

Vinnere J16

Vinnerlaget J16

Bak f.v Malin Brix, Hilde Sunde, Maria Skarveland, Maja Sætre Sollien

Foran f.v Amalie Djuvstad, Tina Abdulla, Marthe Eide

2. plass J16

Bak f.v: Hege S. Pettersen, Victoria Stave, Stine R. Knutsen

Foran f.v: Kristin E. Jensson, Karina Kråkevik, Merete Eda

Oddafk.no gratulerer alle vinnerne!

På vegne av cup&arrangementskomitee vil jeg takke alle foreldre og andre frivillige som bidro til å gjennomføre arrangementet.