Opprykk igjen!

A-laget gjorde jobben selv, de banket Fyllingsdalen 2 hele 0-3 på bortebane og sikret opprykk til 2. div.  Det er helt fantastisk, sier Magne Nondal til oddafk.no

25.10.2014

Det var hett i forkant av kampen, ryktene ville ha det til at Fyllingsdalen ville stille 1. lag før kampen. Lørdag formiddag fikk vi bekreftelsen på at det ikke var hold i ryltene, de stilte med tilnærmet samme mannskap som forrige helg.

Full buss med oddinger, alt av studenter og utflytta oddinger boende i Bergen møtte opp på Varden amfi. Stemningen var enorm sier Thomas S. Nondal til oddafk.no.

Hva var planen spør vi Magne Nondal. "Ja planen, det var å ligge lavt, ta kontringene, og det funka jo bra". Andreas Monsen scorer det første for OFK tidlig i omgangen. Så er det Pawel som bruker hodet på et frispark og vi leder 2-0. Samtidig leder Sotra 0-1 mot Lysekloster. Men vi vil mer, Andreas Meling fikser 3-0 som står seg til pause. Lyskloster har utlignet til 1-1.

"Jeg er imponert over det de viser i første omgang, gutta går inn med høye skuldre, de vet hva som står på spill og punkterer kampen på den måten, det var strålende", sier Nondal.

Andre omgang er heller laber fra begge lag. Lysekloster går opp i 2-1 og så til 3-1 og jubelen på Varden er enorm! "350 oddinger av litt over 400 tilskuere, det er helt enorm, et utrolig publikum", avslutter Nondal.

Da gjenstår det bare å takke alle som har fulgt OFK gjennom sesongen. Det har vært en enorm interesse og fantastisk moro å ta del i det. Nå skal vi sprette champisen, hylle gutta og feire opprykket.

Jarle

Relaterte linker