Fartsfylt start på høsten for jr.dame

Etter at Hauger ikke klarte å stille mannskap på eget gress var det i går endelig duket for åpning av høsten for jr. damene. Det ble en spennende kamp!

2.9.2014

 

Odda tok imot Skjold til høstens første hjemmekamp. Skjold er nok en av de beste lagene i avdelingen. Spillet bølget i starten. Karina kråkevik var utrolig nære å sette 1-0 etter 15 minutter da hun fikk tuppet ballen forbi keeper men en Skjold spiller nådde ballen på streken.
Like etter får spissen til Skjold med litt hell ballen med seg mellom to odda forsvarere og det stod 0-1. Etter dette overtok odda ok skapte flere muligheter men ballen ville ikke i mål. På overtid i 1. omgang skårer Skjold og 0-2 til pause. Det var mål imot på ugunstig tidspunkt spesielt etter at Odda jentene hadde mange muligheter like før.
Odda gikk i strupen på Skjold etter pause og la et solid press på bortelaget det var nesten utrolig at e ikke fikk mål i starten av 2 omgang. Skjold konter og setter 3-0 og det så svart ut for Odda jentene. Men så får Ranveig haug et flott gjennomspill og reduserer  til 1-3. Odda fortsetter å kjøre og har sjanse på sjanse og 10 min før slutt Karoline Seljestad kjempetreff og 2-3. Like etter har Karoline et susende langskudd som stryker vinkelen. Etter corner står Odda jentene i kø Karine treffer undersiden av tverrliggeren men mål ble det ikke. Odda jentene ble litt ivrige og Skjold kontrer og 4-2 og da regnet de fleste med at kampen var over.
Debutanten Malin Eide Belsnes fosset ned på venstresiden og ble lagt i bakken, Karoline slår inn ifeltet og Ranveig kriger inn 3-4 og der er kamp igjen.
Men tiden renner ut og tap i en jevnspilt kamp der Skjold var effektive og satte 4 av 6 mens odda satte 3 av over 10 store mulighet er.
Positivt at jentene produserer så mange muligheter.
Arnfinn

 

 

Relaterte linker