God start for Jr. dame på Keel Cup

Jentene spilte i går sin første kamp i keel cup. Her er oppdatering fra trener Arnfinn

1.8.2014

Odda jentene kom til Keele mandag 29 om kvelden, tirsdagen var det fult program med tur til Manchester og først på programmet var omvisning og guidet tur på drømmenes teater Old Trafford. Laget har 6 Manchester united supportere så det var ekstra kjekt for de. Utrolig flink guid som tok runden med oss på Old Trafford. Så var det rett til Englands største kjøpesenter der jentene fikk et par timer før det var trening. Laget fikk en treningsøkt på Manchester City sitt fotballacademy med en kjempeflink og engasjert trener som stortrivdes med jentene og hold på en halvtime lenger en avtalt. Onsdagen startet med en morgentrening der Elise Midbø tok jentene med på en joggetur før det ble en fotballøkt før frokost. Resten av onsdagen ble i rolige omgivelser i den koselige byen Newcastle og på universitetsområdet og opplading til turneringen som starter torsdag.
image (3).jpeg
Det var en spent gjeng som entret banen i første kamp, laget var uheldig som mistet både Stine Johannesen og Tora Hauge som ble skadet like før avreise ( en skikkelig hilsen til Stine og Tora fra hele laget).  Kampens motstander var Fixton fra England og det startet litt nervøst men etter 10 minutter slår Liva Vangen en flott stikker til Karina Kråkevik som er alene med keeper men lobben går over keeper og stryker stolpen på utsiden. Like etter har Karina nok en mulighet men også denne gangen går ballen på utsiden av stolpen. Så kommer et langt utspill fra Anette Skeie som Karina flikker gjennom og Ranveig Haug skårer sikkert alene med keeper. Etter dette har Odda flere muligheter men det blir bare nesten og så får Fixton sin enetse mulig het i første omgang på et frispark og dermed så står det 1-1. Like før pause får Karina nok en stor mulighet da hun vinner en hodeduell med keeper og ballen ruller mot det åpne målet med høyt gress og et tigersptrang fra keeper hindrer mål og 1-1 til pause.
I pausen var Odda jentene enig om at de var det beste laget og at kampen skulle vinnes. Og Odda startet et kjør mot Fixton målet men det ville seg ikke. Fixton hadde et par farlige kontringer men det var Odda som presset men ballen ville ikke i mål både Lena Haraldseth og Ranveig hadde kjempemulighetrr som var svært nære. Det så ut som kampen skulle ebbe ut med uavgjort men i siste minutt løp Kari Istad fra alle og satte ballen sikkert i mål til kjempejubel fra Odda jentene og seieren var sikret med 2-1. En skikkelig lagseier der alle jobbet godt. I morgen venter Mancata fr USA og Crew fra England Mancata slo Crew 4-3 i en jevn kamp i dag.
mvh
Arnfinn