Keel Cup over for J19

Trener Arnfinn Førsund oppsummerer de siste kampen til junior jentene som har oppholdt seg i England den siste uken

3.8.2014

 

Etter seier i første kamp ventet sterkere motstand i andre kamo da Odda møtte Mankato fra USA. Det var tydelig at Odda jentene hadde stor respekt og slapp Mankato enkelt til i starten men Karina Kråkevik hadde kontroll og avverget det som kom. Etterhvert jevnet kampen seg ut og Odda kom mer med i spillet uten å skape det store mulighetene. Midt i omgengen er Odda på vei fremover men slurver med pasningen og Mankato kontrer og sender av en kanon som Karina er sjanseløs på og 0-1, like etter kommer mankata fri på siden og er heldige og ballen smyger seg under Karina og 0-2. Odda har endel corner og noen muligheter men det vil seg ikke og 0-2 til pause
Odda går friskt ut i 2 omgang og spiller bra og legger press på Mankata som er stresset i forsvaret men det blir bare nesten. Så mister Odda ballen på vei fremover og Mankata kommer alene med Karina og 0-3 nå gikk luften ut av Odda jentene og Mankata la på til 4 og 5-0 før kampen var ferdig. Tap for et bedre lag men tapet i største laget ut fra spill og sjanser.
Så ble det Walk over i neste kamp da et lag trakk seg og dermed var siste kamp i gruppe spillet en kamp om semifinale plass eller så ble det kamp om 5 plassen. Jentene møtte Crew som hadde tapt knepent 4-3 for Mankata og slått Fixton 6-1 så skulle Odda til semifinale måtte det bli seier.Det var heltente jenter som gikk på banen og det burde stått 1-0 til Odda etter noen minutter da Stine Knudsen jaget en ball og kom i duell med keeper men lobben fra Karina Kråkevik strøk stolpen til det tomme målet.Odda var best i starten med Crew jobbet seg inn i kampen og midt i omgangen spilte de fint og satte ballen kontant i mål og 0-1 bak en sjanseløs Anette Skeie i mål. Både Karina Kråkevik og Ranveig Haug hadde store muligheter men skuddene gikk på utsiden av målet. Like før pause presser Odda for dårlig og en Crew spiller får stå alene på 16 meter og får til et godt skudd og 0-2.
Etter pause kommer et agresivt Odda lag på banen og preser Crew bakover på banen, nå vinner Odda jentene hver duell og mye spill på Crew sin banehalvdel. Karina og Ranveig er nære på flere ganger alene med Crew keeperen men ballen vil ikke i mål. Men så får Ranveig stjernetreff på et langskudd og ballen fyker i mål bak en sjanseløs Crew keeper og ny spenning. Odda presser og får mange corner og til slutt sitter den Ranveig slår en flott corner som Kari Istad (bildet) møter perfekt og 2-2. Nå er det 10 minutter igjen og Odda må ha et mål til for å komme til semifinalen, selv om mulighetene er der lykkes ikke Odda jentene og kampen ebber ut og 2-2 men alt i alt den beste kampen jentene har spilt.
RHW_7711.JPG
Så ble det kamp om 5 plassen mot Newcastle, selv om Odda jentene begynner å bli trøtte styrer de kampen fra start og skaper flere muligheter men det vil seg ikke. Newcastle kontrer og kommer seg inn i feltet men Anette rydder opp og har ballen men den blir sparket ut av hendene og i mål. Den italienske dommeren lar det utrolig nok passere og 0-1. Odda dominerer kampen og har mange muligheter uten å lykkes men det står 0-1 til pause. Andre omgang blir som første Odda presser og presser men ballen vil ikke i mål og det trøtte Odda jentene følte seg snytt i denne kampen som de taper 0-1.
Men selv om de ikke nådde helt opp i turneringen var alle enig om at de hadde hatt en kjempeflott turnering og uke i Keele.
Arnfinn
ODDA FK U18 PANO.jpg

 

 

Relaterte linker

    image (2).jpeg image (3).jpeg RHW_7711.JPG RHW_7728.JPG ODDA FK U18.jpg ODDA FK U18 PANO.jpg