Sjansesløseri mot Nord

Søndag slo de sterke Djerv 1919. Onsdag var det igjen dags for sjansesløseri for jr. damene

11.9.2014

 

Selv om vi før kampen var enige skulle glemme seieren mot Djerv 1919 var ikke jentene på fra start. Spille bølget og etter 7 minutter løp Kari Istad fra forsvaret  til Nord men en litt uheldig siste berøring gjorde at Nord keeperen fikk avverget.
Etter 20 minutter blir Karoline Seljestad spilt nydelig igjennom hun setter ballen forbi keeper men den stryker utsiden av stolpen. Etter en corner er Odda jentene ubeslutsomme og en unødvendig 1-0 til Nodd. Selv om Odda tok helt over og presset på ble det ikke flere mål i 1 Omg.
I den andre omgangen tok Odda jentene kommandoen fra start og det var spill mot ett mål. Men Nord sin keeper spilte godt og tok de fleste gjennomspillene. Etter noen minutter får Karina Kråkevik to muligheter alene med keeper først med en heading som keeper får plukket ned, så med en lobb som blir stoppet på streken. Mye nesten nå , Stine Johannesen bryter og slår en nydelig stikker til Frida Leikvoll som skårer sikkert et kvarter før slutt. 1-1.
Like etter var Frida på farten igjen men keeper reddet mesterlig. Like før slutt kom Nord på en av sine få besøk foran Odda målet og Karina holdt på å score på egen keeper, Anette Skeie.
I siste minutt flikker Frida og Stine Knudsen er alene med keeper på et nydelig løp men kampens, men ellers så gode dommer blåser offside på en soleklar onside, her ble muligens Odda jentene snytt for seieren.
En god 2 omgang av jentene som burde gitt 3 poeng men Nord kjempet godt og hadde en meget god keeper.
Arnfinn

 

 

Relaterte linker