Romjulscup 2007

5.1.2015
Nøtteknekkerne og Mesterlaget FC til topps
Romjulscupen er over for denne gang. Endelig kom gullet til Nøtteknekkerne, etter en meget spennende finale som gikk til sudden death. Mesterlaget FC kontrollerte inn finalen og vant 6-1.

Etter to meget vellykkede dager er romjulscupen over for i år. En kjempeoppslutning av påmeldte lag og fulle tribuner gjorde cupen til tidenes beste!
I pulje 1 gjorde unggutta fra Monkeys rent bord og vant pulja. Tittelforsvarer AC Milan 2 måtte ty til målforskjell for å karre seg videre. I pulje to var Heisann Hopp kneppet bedre enn rutinerte Nøtteknekkerne og tok puljeseieren. Pulje 3 ble FC Flatmouse vinneren, også disse med 5 seire. Liggeunderlaget tuktet Tjoadalen LFC aka Ronaldoane på målforskjell. Pulje 4 ble vunnet av Team Knopfler, mens Gutteklubben Taræv kom videre som andre lag. Skuffelsen i denne pulja var Kongelaget fra Husnes som vi hadde store forventninger til. Trolig satt romjulscupen fra Husnes enda i bena på gutta som hadde planer om å ta gullet med hjem gjennom tunellen.
I damepulja møttes de fire beste til semifinale. Tittelforsvare Girl Power makter ikke presset og røk ut i semien. Odda City ladies (alle i Norwich drakter) måtte også gi tapt mot Mesterlaget FC.
Finalen i dameklassen ble aldri spennede. Mesterlaget FC hadde kontroll på TT og vant komfortabelt 6-1.
I herreklassen ble det spenning i alle sluttspillkamper. Finalelagene slet seg videre på Sudden Death , mens Gutteklubben Taræv satte punkt i turneringen for ubeseirede FC Flatmouse. Kvinnheringene Liggeunderlaget tuktet Team Knopfler i kvarten. I semien ble imidlertid Heisann Hopp for sterke for dem. Nøtteknekkerne tok ræva av Gutteklubben og vant 3-2.
Finalen ble ulidelig spennende. Heisann Hopp tok ledelsen, men toppscorer Ronnie Kvile utlignet like etter. Kalle Kvile og Jarle Øvsthus sørget for 3-1 ledelse til pause. I andre omgang hadde Øvsthus et par gylne muligheter til å punktere, men maktet ikke presset. (som vanlig :-) ) I stede kommer kondisjonssterke Heisann Hopp inn i kampen og utligner til 3-3 føs sluttsignalet går. Kampen gpr dermed til sudden death. Her viser Ronnie Kvile hvilken goalgetter han er og vender av en mann og banker inn vinnermålet! Kvile ble forøvrig toppscorer og tok sitt 3. napp i vandrepokalen og sikret seg den.
Tone Damli Aaberge stilte velvillig opp i hallen og delte ut premier til både vinnere og sølvvinnere. De aller heldigste fikk også en klem i premie ;-)
På kvelden var det cupfest med konsert og quiz. Helge Tverdal skapte god stemning som quizvert. Den ble vunnet av AC Milan gjengen. Lagkaptein Tore Solberg sikret seg en signert landslagstrøye fra Håkon Opdal. Senere stod Tone Damli Aaberge på scenen til elevill jubel fra et fullsatt Iris. Eirik Bjørkevoll og Richard Backer-Owe ble premiert som turneringens beste spiller og keeper. Opdal hansker til Backer-Owe og Eirik Bakkes uefa drakt til Bjørkevoll. Kvelden ble avsluttet med DJ fra Haugesund.
TAKK TIL:
ALLE SPONSORER, Jon Ingolf Hauge, Tommen, Mr. Stueland, Eivind Bolstad, Roger Sandvold, Thomas Nilsen, Tore G. Stengårdsbakken, Håvard Stengårdsbakken, FAM. Mathiassen, DJ Thomas E. Karlsen og hans medhjelpere, Ørjan Aarekol, Geir Bakke, Kjell Børve, Hilde, Sissel og mor mi. Uten dere hadde det ikke blitt cup... TAKK
Vinnerne, Nøtteknekkerne
Vinnere, Mesterlaget FC
Bildesamling fra cupen finnes her
Alle resultater finner dere her (word)
Hardanger Folkeblad skriver her