Romjulscup 2008

5.1.2015

Nøtteknekkerne og Klovner i kamp vant romjulscupen
Nok en braksuksess er over. Årets romjulscup må vel sies å være tidenes beste. Smikk fulle tribuner og mye bra fotball.

Hele 34 lag var påmeldt til årets romjulscup i Odda hallen. I dameklassen var det altså forhåndsfavoritten Klovner i kamp som trakk det lengst strået mot fjorårsvinner Mesterlaget FC. I herrefinalen stod primus motor for cupen Jarle Øvsthus`s Nøtteknekkere og AC Milan II`s Kai Inge Gavle på hver sin side. Nøtteknekkerne hadde karret seg gjennom to spennende straffespark konkurranser til finalen. Først mot Fc Flatmouse så mot Ølens laget Baileys & co. Milan hadde slått ut Tjoadalen LFC, Skare Egg & Sag samt fjorårs finalist Heisann Hopp på sin vei.
I finalen scoret Thierry Danon Dje Dje kampen eneste mål. Landslagsspillen i futsal, som stilte i Odda for egen regning stortrivdes i Odda og utelukker ikke at han kommer tilbake. Finalens store mann for Nøtteknekkernes keeper Lars Eikemo, han hadde flere kvalifiserte redninger.
Linn Hansen som spilte for frustrerte fruer ble kåret til turnerngens beste damekeeper, mens Stig Kvammen fra Baileys & co tok herretittelen. Toppscorer ble Nils Vetti og Thierry Danon Dje Dje, begge med 13 mål hver. De fikk dermed hvert sitt napp i vandrepokalen.
På Iris var det stor steming under quizen. Charter Svein ledet an med Ørjan Andersson som hoveddommer. Her var det AC Milan som stakk av med seieren etter omkamp mot Tjoaldalen LFC. Etter quizen var det konsert med Bastard og Charter Svein før Las Vaulas avsluttet med dans.
Det ble også liv på Iris da Lars Eikemo ble hyllet som finalens beste spiller, han fikk en Opdal trøye. Dje Dje ble turneringens mest underholdende spiller, han fikk en Demba trøye. Mens Nils Vetti ble turneringens beste spiller. Han fikk med seg en Rosenborg trøye.
Se bilder fra cupen og festen her
Alle resultatene kommer senere.
Tuuusen takk til:
John Ingolf Hauge, Tore, Håvard, Magne og Erlend for hjelp i sekretariatet. DJ Asmund og Thomas. Dommere Tommen, Jan Åge, Eivind og Stueland. Vaktmester Sven. Damene i kiosken. Tolmodig famile. Alle våre sponorer. Og sist med ikke minst alle dere publikumere. For et liv dere laget!
Fantastike medhjelpere alle sammen!!!
Hilsen Jare og Kai Inge.