Romjulscup 2009

5.1.2015

FC Flatmouse og InTeam vant Romjulscupen.
2 dager med ellevill stemning og mye god fotball er over. En av favorittene FC Flatmouse overbeviste mot Pingvinene i finalen. Selv om det raknet litt på slutten, virket det som om vinnerne hadde god kontroll. 6-4 ble resultatet. I damefinalen slo InTeam fjorårsvinner Klovner i kamp. Det hele ble avsluttet med en heidundrendes jubileumfest på Iris.

OFK og Intersports romjulscup har nok en gang vist at dette fenger Oddingen. Fulle tribuner og topp humør over hele linja.

Lørdag morgen ble det hele sparket i gang. 34 lag stod på startstreken. De aller fleste med egenproduserte drakter! Dette var noe Tore G. Stengårdsbakken fikk erfare. Han var med på Milan III, og som trofast AC Milan supporter trodde han alle skulle ha AC Milan drakter. Tonen ble imidlertid en helt annen da det skulle vise seg at draktene lagkameratene stilte i var erkerival Inter Milan sine farger. Artig stunt fra ledelsen på Milan III.

Lørdagen gikk med til innledende runder. Fra damepuljene gikk alle videre til kvartfinale. Fra herrepuljene var det ingen store overraskelser i innledende. Alle de antatt beste lagene kom seg med til 1/8 dels finalen.

Sluttspill
Dame:
I damepulja ble det en spennende semifinale mellom InTeam og Hardcore. Målløst etter ordinær tid, og det hele måtte avgjøres på straffespark. Der var det InTeam (tidligere Mesterlaget) som holdt hodet mest kalt og vant 2-1. Dermed ble det reprise på fjorårets finale. Klovner i kamp tok seg nemlig også greit til finalen. Her var til InTeam som ganske greit vant 4-1.

Herre:
Inge Lægreid hadde for 2. året på rad samlet gamle OI a-lags spillere. I år var interessen så stor at Inge måtte stille med to lag.  Med kjente navn som Dag Sverre Ekkje, Ivar Jordal, Kalle Kvile, Halldor Haldorsson og Jarle Sandal på 2. laget luktet det storspill. De kom seg videre som 3. lag fra sin pulje. I sluttspillet viste de at de gamle fortsatt er eldst. Først ble Håkon Opdals Tjoadalen LFC sendt i dusjen. I kvarten var det sterke Gutteklubben TaRæv som gikk hodestups ut. I semifinalen kom imidlertid exiten, da ble Pingvinene for sterke og vant 2-1 etter scoring i sluttsekundene. Første laget kom seg ikke videre fra puljespillet.

FC Flatmouse gjorde rent bord i innledende. I 1/8 dels finalen sendte de nevnte Milan III greit ut av turneringen. I kvarten var de regjerende mester, Nøtteknekkerne som ble kjempet i hjel. I semien ble oppgaven litt mer vrien, men de slo tilslutt CF Castilla 2-1.

Herrefinalen ble altså spilt mellom FC Flatmouse og Pingvinene. Førstnevnte åpnet i et forrykende tempo og ledet klart til pause. Pingvinene våknet mot slutten av kampen og knappet innpå ledelsen. Men ikke nok, og kampen endte 6-4.

Barna i fokus.

Håkon Opdal stilte velvillig opp mellom stengene da ca. 40 barn fikk teste skuddfoten på Brann keeperen. Jubelen var stor da 3 år gamle Ariana la ballen til rette og sendte av gårde et skudd. Håkon hadde grei kontroll på skuddet, Ariana listet seg vekk til trampeklapp fra tribunen. Alle deltakere fikk t-shirts fra Bendit.

Kåringer:

Toppscorer ble Tommy Litsheim. Han noterte seg for hele 16 scoringer. Unggutten fikk dermed sitt første napp i vandrepokalen.

På Iris senere på dagen ble de to beste keeperne hedret. Her var det finalemålmann Martin Moe og Hardcores sisteskanse, Anita Haugland som ble plukket ut av en jury. Beste herrespiller kom også fra finale laget. Andreas Meling stakk av med den signerte Grindheim trøya. Beste damespiller ble InTeams Kathrine Sæd.

Cup-fest.

Alle cuper i denne skala har selvsagt bankett. Ca. 230 feststemte cupdeltakere og andre samlet seg på Iris søndag kveld. Her var det quiz ledet av Oddvar Jersin. Ørjan Andersson var fagdommer.

Her var det gutta fra Tjoadalen som endelig fikk en seier. Senere dukket Gabrielle, kjent fra x-faktor opp på scenen. En av norges beste Michael Jackson imitatorer, John F. Stistrup viste sine moves fra scenen. Tøft! Band in Black fra Bergen spilte til dans, og Robbie Williams var visst innom han også. En stjernespekket aften med godt humør og mye moro

En stor og ekstra takk til følgende:

Dommere: Øyvind, Odda Tom, Eivind og Jan Åge.

Altmuligmann: Jan Åge.

Sekretariat: Tore, Håvard, Sondov, Stian og John Ingolf.

DJ: Erlend

Barnevakter: Inger Lise, Tore, mamma og pappa!

Kiosk: Alle de snille jentene og damer som hjalp oss der.

Vaktmester: Kjell Børve

Rydde/Rigge hjelp: Lars, Eivind, Svein Erik, Tore, Stian, Michael, Morten ++++

Alle våre sponsorer.

Inge Lægreid

Laffen
Jonas Mala og Kristian Jondahl

Håkon Opdal. - Du gir absolutt 110 % tilbake til moderklubben, dette setter vi stoooor pris på!

Til våre kjære Hilde og Sissel!
Ingen nevnt, ingen glemt!

Uten alle dere hadde det ALDRI blitt cup. Også en stor takk for alle klapp på skuldra, sms og facebook meldinger. Det varmer!

Velkommen tilbake til neste år!

For Odda FK og Intersport Odda
Jarle Øvsthus og Kai Inge Gavle