Romjulscup 2006

5.1.2015

En kjempesuksess av et arrangement er over. OFK og Intersports romjulscup ble en braksuksess. Fulle tribuner begge dager kombinert med spennende fotball på banen.
For vinneren startet dramatikken i kvarfinalen. Da hadde AC Milan store problemer med Sopranos, og det måtte ekstraomganger til for å avgjøre kampen. Svein Olav Hansen storspilte i mål for Sopranos og kunne fort ha sendt de solariumsbrune ut av cupen.
I semien var det fjorårets finalist, Nøtteknekkerne som var motstander. 13-14 sekunder før slutt får Milan frispark fra 9 meter. En Nøtteknekker er opptatt av å krangle med dommer i det frisparket tas og går i mål.
Ståvo slo Håkon Opdals Tjoadalen LFC greit 5-1 i kvarten. I semien fikk de imidlertid større problemer da unggutta på Gutteklubben taræv  holdt røldølene til 1-1. Ståvo avgjorde kampen midtveis i ekstraomgagen og gikk dermed til finalen.
Finalen startet med en feber redning av Heine Digranes på Jarle Sandal sin handicap Målscorere! Gavle og karlsenstraffe. AC Milan tar tidlig i ledelsen da Ståvo handser i  egen box. Straffen setter Milan genereal Kai Inge Gavle sikkert i mål. Øystein Karlsen setter 2-0 måler midtveis i andre omgang. Ståvo får et trøstemål på slutten av kampen.
Bronsefinalen endte med storseier 7-1 til Nøtteknekkerne.

Nytt av året var egen jentepulje, vi tok avgjørelsen sent, da hele 3 lag meldte seg på siste dagen. Av den grunn slet vi litt med å få likestilt premieringen i begge klasser. Men vi skal få overbringt noe mer enn t-skjortene.
I jentefinalen spilte Real Marie mot Girl Power! Her kom seiersmålet til Girl Power like før slutt slik at de kan trone øverst i historiens første romjulscup for jenter.

Vinnerjentene!klikk for større

Årets toppscorer (15 mål) ble nøtteknekkeren Ronnie Kvile. Han fikk dermed sitt andre napp i pokalen. Klikk her for å se bilde av vinneren

Helge Fadnes ble tureringens beste spiller. Bilde her

Begge vinnerlagene sammen med dommere og funksjonerer var invitert til Peppes Pizza for pizza og drikke etter cupen. Senere på kvelden bar det til Vertshuset og romjulscup fest. Frode Rønhovde og Asbjørn Ystanes holdt konsert for cupdeltakere og andre i et antall av ca 120 personer.

Klikk på laget for å se lagbilde! (noen lag ble det ikke tatt av )

PULJE 1
Hormonbombene
Nilse(n) Pilsen
Team Knopfler

ALLE RESULTATER KLIKK HER (word)

TABELLER KLIKK HER (word)

Flere bilder klikk her

En stor takk til dommere og sekretariat: Eivind Bolstad, Tormod "Tommen" Nordmark, Øyvind Stueland, Ingvar Måge, Roger Sandvold, Steinar Sæther, Øystein Kambestad, Tore og Øystein Mathiassen, Magnar Mosdal og Magne Nerheim.
Vaktmester Sven Sørtveit
Uten dere hadde ikke blitt cup!

Hilsen Kai Inge Gavle & Jarle Øvsthus

VELKOMMEN TILBAKE NESTE ÅR