Jr. herre

Lagbilde

Bak fra venstre: Øyvind Stueland (lagleder/trener), Thomas Halvorsen, Morten Opedal, Gaute Eriksen, Jostein Skeie, Sondov Stueland, Hallvard Vangen, Leiv-André Stensland, Leif Magnus Larsen, Vegard Svenning, Bjarte Brekke, Erlend Bolstad (trener) og Ove Aase (lagleder).

Foran fra venstre: Patrick Johnson, André Bedford Pedersen, Øystein Buer Jacobsen, Viktor Espe Aase, Kim André Rongve, Tore Stengårdsbakken, Behzad Nazari, Mats Helland Larsen, Johan Kristoffer Bøen og Marko Nazari.

Ikke til stede: Håvard Stengårdsbakken, Daniel Kambestad, Lars Kambe Fjæra, Martin Finne og Eirik Sondre Husby.

Her presenteres OFK junior herre

---------------
Treningstid:

Mandag: 19.30- 21.00

Tirsdag: 15.00-16.30

Onsdag: 18.00- 19.30

---------------
Støtteapparat

Trenere:

Erlend Bolstad

Lagleder:

Øyvind Stueland

Ove Aase

----------------

Kampoppsett/resultater/tabell 2012: Klikk her

Spillerstall

Nyheter skrevet om dette laget

Jr.herrer: Odda FK- Nord

05.06.12

OFK var laget som skulle klare å stoppe Nord sin seiersrekke. Før gårsdagens kamp i Tyssedal hadde Nord spilt 6 kamper og hadde bekvemmelige 18 poeng. Ikke et eneste poeng hadde de gitt fra seg, og de var selvsagt suverene ledere av serien.

Les denne saken

Jr.Herrer: Odda - Ølen

19.04.12

Onsdag 18. april var sesongpremiere for junior herre, og Ølen var motstander på kunstgresset i Tyssedal. Dette blei nok aldri den sesongstarten trener Erlend Bolstad hadde ønsket seg.

Les denne saken