A-Laget forsterker stallen

En stor dag for OFK i går Krystian Feciuch som frem til 1 juli spilte proff på nivå 2 i Polen signerte for OFK. Han har også spilt noen kamper på øverste nivå i Polen.

2.7.2015

Bildet viser fra venstre til høyre: Allkan Abdulla(21),Eivind Saghaug(17) og Krystian Feciuch(26).

I tillegg signerte Allkan Abdulla som kommer fra Trio der han har vert toppskårer de siste årene. Han har 14 mål så langt i år.

Begge blir viktige spillere i kampen om å fornye plassen i 2 divisjon. Og solide forsterkninger for OFK.

I tillegg vil talentet Eivind Saghaug fra Trio trene med Odda fremover med tanke på en mulig overgang til OFK. Han er samme årgang som Krystoff Henning og Sverre Lekve som også trener for fult med A laget nå.

Det ser lyst ut forran høstsesongen.

Arnfinn Førsund
Sportslig leder