F-Expressen og G&W Power vant årets romjulscup

Nok en suksess av en romjulscup er over. F-Expressen fra Ølen var rett og slett det aller beste laget i år. De banket AC Milan II hele 8-1. I damefinalen var det G&W Power som slo Klovner i kamp 2-0

31.12.2010

Historiens 17. romjulscup er over. Turneringen føyer seg inn i rekken som en av de aller beste. Mandag og tirsdag gikk de innledende rundene av stabelen. Alle forhåndsfavorittene kom seg videre.

Onsdag var det duket for sluttspill. Tjoadalen LFC aka Ronaldoane slet i innledende men var nå forsterket med bla. Nils Kenneth Udjus. De møtte en av forhåndsfavorittene Heisann Hopp. Kampen gikk til straffekonk, der var det Jarle Viskjer som misset den avgjørende.

For Nøtteknekkerne var Charter Svein med på laget denne dagen. Den snart 50 år gamle sydenkjendisen tegnet seg på scoringslista med en elegant lobb i kampen mot Skare Egg & Sag. Finalehåpet brast for Svein & Co i kvarten da AC Milan II fikk revansj fra fjordårets tap og vant fortjent 2-0.

I semifinalene var det først Tjoadalen mot F-Expressen. Det stod 1-1 til 25 sekunder gjenstod. Da er Håkon Opdals mannskap slapp i markeringen og scorer etter et hjørnespark. Spennende ble det også i semien mellom AC Milan II og Gutteklubben måtte det straffespark til. Her var det Heine Digranes som som stengte buret for AC Milan II.

Finalen ble aldri spennende, F-Expressen spiller ball i hatt med de Italienske herrer og vinner hele 8-1. F-Expressens Morten Førland er stor gjennom hele turneringen og med sine 3 finalemål slår han Espen Bjørkevoll med 1 i kampen om toppscorer pokalen. Han ble også av en jury kåret til tuneringens beste spiller.

I damefinalen er G&W Powers blanding av rutine og unge fremadstormende utslagsgivende og de vinner 2-0 mot Klovner i kamp. Hilde Eikemo fra vinnerlaget ble turneringens beste dame.

Vinnere dame, G&W Power

Tradisjonen tro ble det hele avsluttet med quiz og fest på Vertshuset. Her fikk AC Milan revansj for finaletapet og vant suverent.

Turneringens beste keeper ble Stein Erik Matti Korssund.

Turneringens beste dommer ble Eivind Nævdal Bolstad

Mange tusen takk til:

Familie, Vaktmestere, John Ingolf Hauge, Asmund Fedje m/medhjelpere, Tore G. Stengårdsbakken, Håvard F. Stengårdsbakken, Thomas Nilsen, Tore Fedje, Peder Mosdal, Inge Lægreid, Quiz Ørjan, dommergjengen med Øyvind Stueland i spissen og Håkon Opdal.

Retter også en takk til våre sponsorer som gjør det mulig å arrangere under disse rammene.

Publikum, dere er bare best i klassen på å skape stemning.

Takk takk takk takk takk

Sees til neste år.

For Odda FK, Jarle Øvsthus & Kai-Inge Gavle

(flere bilder kommer i morgen)