Favoritt seier i romjulscupen

Det 18. romjulscupen gikk av stabelen i Romjula. Det ble spennende, intenst og mange flotte mål.

9.1.2012

30 lag stod på startstreken. 20 herre og 10 damer. Ny rekord på damesiden og litt tilbake på herresiden.

I herreklassen var det til slutt forhåndsfavoritt Team Knopfler som stakk av med seieren. De slet lenge i 1/8 finalen mot studentlaget Me har løvenes konge, men hentet hjem seieren i siste spilleminutt. I kvartfinalen hadde de få problemer med Skare Egg & Sag. I semien mot Nøtteknekkerne ble det spennende og ampert. Knekkerne ledet 3-0 midveis i kampen før Team Knopfler maskineriet startet opphentingen. Nøtteknekkerne ble løpende imellom og måtte ta ufine midler i bruk for å stoppe de raske Børve brødrene (ikke Bjarte B. altså). Det endte med gule kort og utvisninger om en an og dette ødela helt for vinnerne fra 07 og 08. Team Knopfler vant allikevel fortjent 4-3 her. I finalen stod fjorårsvinner F-Ekspressen. Finalen ble aldri spennende og Knopfler banker de regjerende mestre hele 11-2.

I damefinalen var det Odda laget Farlig Tversover som møtte Julastjernene fra Etne. Det ble en tett og tøff kamp som gjestene fra Etne vinner knepent 1-0.

vinnere julastjernene

- Julastjernene imponerte og vant

toppscorere Børve

Toppscorer ble Ørjan Børve med sine 15 gåller.

Under banketten på Vertshuset ble bestemannspriser delt ut. Årets mannlige spiller ble Kristian Børve. Turneringens beste keeper ble Jarle Viskjer. Årets kvinnelige spiller ble en av jentene på Julastjernene (navn kjem). Og sist men ikke minst, turneringens beste dommer. ØA Lund.

Beste damespiller2011

- Beste damespiller.

På vegne av OFK vil vi takke Sparebanken Vest, Johnny Vikne Sport, andre sponsorer, spiller, publikum, dommere, sekretariat gjengen med Ingolf i spissen og alle andre som bidrog til at dette atter en gang ble en knall kjekke dager i Odda hallen.

HF`s Eivind Dahle Sjåstad tok mange hundre bilder. Disse finner du her

Resultater kommer i løpet av uka