Jr.Herrer: Odda - Ølen

Onsdag 18. april var sesongpremiere for junior herre, og Ølen var motstander på kunstgresset i Tyssedal. Dette blei nok aldri den sesongstarten trener Erlend Bolstad hadde ønsket seg.

6.6.2012

Odda stilte med en stor tropp, hele 18 spillere. Laget er inne i et generasjonsskifte, og det skal sies at laget ikke er helt samkjørt enda. Men det hele startet så bra. Odda tok kommandoen fra start, og dominerte utover i 1. omgang. Men selv med stort press mot Ølen, lot målet vente på seg. Men endelig skulle Odda få uttelling når Vegard Svenning satte ballen kontant i mål. Omgangen ebbet ut med 1-0 ledelse til Odda, en ledelse som burde vært større.

2. omgangen startet på verst tenkelige måte. To raske og lettkjøpte scoringer fra Ølen, og på et lite øyeblikk var det hele snudd. Odda jaget utligning, og overtok igjen i banespill. Sjansene kom, men ikke scoringene dessverre. I stedet skjedde det som ofte skjer når et lag jager utligning, motstanderne kontrer og scorer. Dermed stod det 1-3, og dette blei også sluttresultatet.

En merkelig kamp hvor Odda var det beste laget, men manglet uttelling. Men mye positivt å hente for treneren fra kampen, men det aller viktigste manglet, flere mål.

19.04.2012

Ove Aase