Odda FK - Eidsvold TF 3-1

Det var to lag på bunnen av tabellen som skulle kjempe om poengene idag. Før dagens oppgjør har Odda en kamp mer spilt. Trykk les mer for å lese kamprapport.

6.6.2015

Ikke mye å si om de 20 første minuttene. Lagene skaper få sjanser. Bortsett fra ett stolpeskudd fra Ørjan Berve etter 18. minutt.

Men ting begynte å skje. Etter ca. 24 minutt setter Andreas Monsen inn ledermålet etter ett fint innlegg av Ørjan Børve.

Ikke ett minutt etterpå, kommer det en lang ball fra Eidsvold forsvaret frem til Ole Andreas Nesset som utligner.

Som vi har sett i tidligere kamper, kommer utligningen ofte ganske raskt. Her må Odda bli bedre.

Før vi rakk å bli lei oss for utligningen, leker Ørjan Børve seg gjennom forsvaret som en skulle tro det var kjegler som stod der. Bare helt utrolig å se hvor lett det ser ut. 2-1.

Odda forstetter det gode spillet og etter ett fint inlegg fra venstresiden kommer Andrea Meling til avslutning som gir 3-1 til Odda.

Fint resultat å gå til pause med.

2. Omgang
Odda foretar ett bytte. Andreas Monsen ut, Arild Tjelle inn. Ingen bytter for Eidsvold TF.

Ikke mye å si om de 20 første minuttene. Lagene skaper få sjanser. Bortsett fra ett Ørjan Børve sitt raid mot Eidsvold målet, som ble stoppet av en god keeper.

Etter litt slik det var de 20. første minuttene i første omgang skaper begge lag nå store sjanser. Så nå ligger det ett mål i luften.

Men det målet kom aldri.

En sjansefattig 2. omgangble det men Odda vinner fortjent 3-1.


Dommer i dag var Andre Knudsen Arnholt, Erdal IL.
Tilskuere: 300

Offesiel kamprapport finnes her: NFF Kamprapport

Relaterte linker

    Lagoppstilling